Wonen

MDF Italia tafels: tijdloos en minimalistisch

MDF Italia tafels

Voor ons nieuwe huis ging ik op zoek naar MDF Italia tafels. Ik hou van de minimalistische stijl en het gebrek aan details. Ik vind het zo mooi dat de meubels tijdloos zijn en ondanks dat ze heel minimalistisch zijn, zijn ze niet eenvoudig of saai. Ze passen in vrijwel elk interieur. 

MDF Italia tafels: de designerklassiers

MDF Italia tafelsEr zijn verschillende MDF Italia tafels te koop. De designklassiekers zijn bijvoorbeeld de Flow Chair, Tense table, S-table en de Random bookcase. De meubels zijn aluminium met wit en soms met een accentkleur. Stijlvol en tijdloos.

Deskundige medewerkers

Wij zijn naar Daamen Interieur geweest om de MDF Italia tafels te kopen. We zijn hier erg goed geholpen door een van de deskundige medewerkers.Naast tafels verkopen ze ook andere meubels maar ook bijvoorbeeld vloerbedekking, verlichting en accessoires. De medewerkers kun je hier ook goed over adviseren.

Interieuradvies van Daamen Interieur

Ook voor interieuradvies kun je hier terecht. Een van de interieur architecten brengt dan een bezoek aan je huis en zal je adviseren over indeling van de ruimte, meubels, verlichting, wandbekleding etc. Dit wordt uitgewerkt in een of meerdere schetsen of computertekeningen.

Je vindt Daamen Interieur in Bakel, vlakbij Helmond. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Similar Posts