Zakelijk

Vertaler Russisch-Nederlands

Mijn man en ik zijn getrouwd in Rusland en dus is onze huwelijksakte in het Russisch opgesteld. Om te kunnen bewijzen dat wij getrouwd zijn in het buitenland moest onze vertaler Nederlands Russisch huwelijksakte vertaald worden ingezet. We zochten een betrouwbare vertaler om onze officiële documenten te laten vertalen. Zo kwamen we terecht bij het Russisch Vertaalbureau. Online dienden wij een aanvraagformulier in om te weten hoeveel het zou kosten en voor meer informatie. Al snel kregen wij een antwoord terug op al onze vragen. En hebben wij onze documenten laten vertalen door het Russisch Vertaalbureau. De communicatie en de aflevering verliepen zeer vlot.

Tolk vinden

Toen mijn man en ik tegen mijn schoonzus zeiden dat we in Nederland gingen wonen, was mijn schoonzus enorm verdrietig. Na een paar maanden stuurde mijn schoonzus een mailtje met de vraag of we een goede tolk Russisch kende die haar zou kunnen helpen met een notaris overdracht. Wij dachten onmiddellijk aan onze goede ervaring met het Russisch Vertaalbureau en dus hebben we deze gegevens doorgestuurd naar mijn schoonzus. Ook zij heeft gebruik gemaakt van de services van hun en dit voor de aankoop van haar huis.

Ondertussen is haar Nederlands er een stuk beter op geworden en kunnen we elkaar regelmatig zien.

Similar Posts