Wonen

Wanneer gebruik je nou eigenlijk die hottub in de tuin?

mooie-hottub

Het is een veelvoorkomende gedachte dat een hottub tuin leuk is voor een moment maar dat hij daarna snel vergeten wordt of als normaal gezien wordt. Dit hoeft natuurlijk zeker niet zo te zijn en het is gemakkelijk om deze relaxte tijd in te plannen tijdens een drukke week. Er zijn namelijk zoveel verschillende momenten wanneer het goed van pas komt om een lekker heet bad in de tuin te hebben staan. Het zou natuurlijk erg zonde zijn om een mooi en luxe bad aan te schaffen om er vervolgens nauwelijks tot niet in te gaan zitten. Het brengt veel voordelen met zich mee om dagelijks een momentje in het hete bad in te plannen maar wanneer ga je dan eigenlijk in de hottub van Welltub?

Welke dingen kan ik doen met mijn bad in de tuin?

Deze heerlijke baden kunnen het centrale punt zijn voor veel leuke gelegenheden in je eigen achtertuin. Zo is het ideaal om een spa middag te organiseren waarin je samen met vrienden heerlijk tot rust kan komen met een gezichtsmasker, massages, lekkere drankjes en natuurlijk een heerlijk heet bad. Ook is zo’n bad handig om je spieren goed te laten ontspannen na een lange dag werken of een heftige sportsessie. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van manieren hoe je deze heerlijke hete baden tot dagelijks kan benutten. Het is zijn geld dus zeker waard en brengt meerdere voordelen met zich mee.

Wat zijn de verschillen tussen een hottub en een jacuzzi?

Het voornaamste verschil tussen de twee bad soorten is dat een jacuzzi vaak ook een bubbel stand en een jet stand heeft. Voor veel mensen is het ideaal om te kiezen tussen verschillende standen maar er zijn ook zeker veel mensen die goed kunnen genieten van een authentiek heet bad om optimaal tot rust te komen.

Similar Posts