Wonen

Woning verkopen Geldrop

Ik ben erg tevreden over Maasmakelaars! Zij hebben binnen een maand mijn woning verkopen Geldrop gerealiseerd! Wie had dat nou verwacht? Ik niet! Maar ik ben hier erg blij mee!

Correcte gang van zaken

Toen ik vertelde dat ik mijn huis wilde gaan verkopen, kreeg ik van mijn collega de tip om Maasmakelaars te bellen. Dit heb ik gedaan en daar heb ik nooit spijt van gekregen. Ik heb met hen een afspraak gemaakt, zodat zij mijn huis konden bekijken. Na deze afspraak hebben wij het gelijk gehad over een mogelijke vraagprijs. Toen wij het daar over eens waren, heb ik gelijk aangegeven dat zij de woning in de verkoop mochten nemen. Daarna ging het allemaal erg snel. Er werden foto’s gemaakt een tekst voor de brochure en website geschreven en de woning werd op internet gezet. Al vrij snel kreeg de makelaar aanvragen voor bezichtigingen. Hij gaf deze direct door aan mij, zodat ik nog ruim de tijd had om de laatste puntjes op de i te zetten voor de bezichtiging. Na de bezichtiging kreeg ik ook gelijk een terugkoppeling van de makelaar. Ik vond dit erg fijn. Binnen een maand had hij mijn woning verkocht en ook nog eens voor een hele goede prijs! Ik ben dus erg tevreden!

Similar Posts