Nieuws

zonnehoeden

Bescherming tegen de zon is tegenwoordig cruciaal. Overmatige blootstelling aan UV-stralen kan de huid beschadigen en zelfs huidkanker veroorzaken. Erger nog, snellere veroudering kan optreden. Daarom is het essentieel om jezelf te beschermen.

Wat is UPF50+?

UPF is een acroniem voor Ultraviolet Protection Factor. Dit is hoeveel je wordt beschermd door schadelijke UV-straling. UPF50+ staat voor het hoogste beschermingsniveau. Deze factor blokkeert 98% zonnestraling.

De meest opvallende zonnehoeden voor heren met UPF50-bescherming

De afkortingen UPF/Sun Protection Factor zijn onderling uitwisselbaar. Beide verwijzen naar UV-transmissie. Het SPF-nummer wordt gebruikt voor zonnebrandcrèmes. Terwijl het UPF-nummer wordt gebruikt om UV-bestendige kleding te identificeren, wordt het gebruikt voor sunblock. De meeste hoeden bieden enige bescherming tegen de zon voor je hoofdhuid. De UV-stralen die je huid kunnen beschadigen zijn extreem sterk. Je kunt de schadelijke UV-straling ook binnenkrijgen via een pet of hoed. Onze zonnehoed heren heeft een UPF50+ coating. U wordt volledig beschermd tegen de schadelijke UV-stralen op uw hoofd. U kunt uw ogen beschermen met een zonnehoed, deze biedt UPF50+ dekking. Het helpt ook om de schaduwen die de rand werpt te blokkeren. Ook is het prettiger om in de zomer een zonnehoed te dragen.

zonnehoeden collectie

Hatland heeft een grote keuze aan zonnehoeden voor heren. Er zijn veel stijlen om uit te kiezen. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan zonnehoeden en petten met UV-bescherming, dus of je nu op straat bent, fietst, naar je werk gaat of gewoon op een terras zit, er is er een voor jou. Onze standaard petten hebben UV-bescherming. Maar we hebben ook petten met een nekflap. Dit zorgt voor bescherming tegen de zon. Het is uitermate geschikt voor iedereen die tijd doorbrengt in direct zonlicht. Bijvoorbeeld lange fietstochten in de heuvels of mooie wandelingen in de bergen. Een zonnehoed heren met UV-bescherming is niet alleen functioneel maar ook modieus. Je kunt hier zoveel dingen mee doen. Hatland heeft verschillende zonnehoeden op voorraad. Van Panamahoeden die mooi en stijlvol zijn tot Panamahoeden of bucket hats met zonneklep tot prachtige Panamahoeden. We hebben alles.

Similar Posts