Nieuws

Een nieuwe spiegel

Ben je op zoek naar een nieuwe spiegel? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden voor een mooie pas spiegel. Deze spiegel kun je neerzetten in je woonkamer, je slaapkamer, of zet je hem toch liever in bijvoorbeeld de hal? Het voordeel van de pas spiegel is dat hij licht is en daardoor eenvoudig is om te verplaatsen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld dingen aan het verplaatsen bent in je woning en ineens op een plek meer of minder ruimte krijgt. De pas spiegels bij spiegelshop zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en verschillende soorten designs. Zo kun je kiezen voor een spiegel met een industriële look, of kun je kiezen voor een meer klassiek model.

 Functioneel

Naast het feit dat een passpiegel erg functioneel en stijlvol is, kun je hem ook voor meerdere doelen gebruiken. Zo zijn er veel spiegels verkrijgbaar die ook een rekje aan de onderkant van de spiegel hebben. Hier kun jij bijvoorbeeld verschillende handdoeken en/of sjaalen op plaatsen om op die manier meer ruimte te krijgen. Heb je bijvoorbeeld een donkere ruimte waar je graag een spiegel in wilt hebben? Kies dan voor een spiegel van een wat lichtere kleur en met bijvoorbeeld led strips zodat je de plek meer licht en leven kan geven.

 Staand of hangend?

Een pas spiegel kun je dus zowel staand als hangend aanschaffen bij spiegelshop. Het voordeel van staande spiegels is dat je deze overal kunt plaatsen, waar je natuurlijk een hangende spiegel, iets selectiever voor moet zijn. De eerste stap is om altijd te bedenken waar je de spiegel graag wilt hebben, en vervolgens deze ruimte op te meten. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een nieuwe passpiegel die moet hangen? Zorg er dan voor dat deze minimaal 20 tot 30 centimeter boven de grond hangt. Een pas spiegel aan de wand neemt namelijk minder ruimte in beslag dan een pas spiegel in een staande vorm. Spiegelshop bied veel verschillende maten aan voor jouw nieuwe spiegel.

Similar Posts