Wonen

Lounge ligbed voor bij het zwembad

Eindelijk zijn we verhuist naar ons huis met binnenzwembad! Na een heleboel verhuizen zitten we eindelijk in ons nieuwe huis. Nu alle belangrijke dingen klaar zijn kunnen we ons concentreren op andere dingen zoals het zwembad. We hebben nooit eerder een zwembad gehad en we misten nog een lounge ligbed.

Relaxen

Als je lekker gezwommen hebt is het altijd fijn om evelounge ligbedn op te drogen op een lounge ligbed. Omdat wij nog geen meubels hadden bij het zwembad zijn wij rond gaan kijken en zijn we terecht gekomen bij lounge-bank.nl dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe loungesets en dus ook ligbedden.

We wouden in totaal 6 ligbedden hebben omdat die mooi naast het zwembad zouden passen. Ons oog is gevallen op witte ligbedden. We zijn met het hele gezin naar de showroom gegaan om de stoelen te bekijken. En wat een leuke prijzen!

Jammer genoeg waren er maar 5 bedden op voorraad. Er is toen gekeken of ze er nog aan konden komen en dat kon zeker! we zijn super goed geholpen en we hebben de eerste 5 bedden meteen meegenomen. De laatste zou apart geleverd worden maar dat is allemaal goed geregeld want we hebben maar een week gewacht.

We hebben nu alle ligbedden binnen en kunnen lekker genieten van het zwemmen en dan ploffen we neer op de ligbedden!

Similar Posts