Opleiding

Fabius opleidingen voor naast je baan of kinderen

Fabius opleidingen

Fabius opleidingen biedt mensen de kans om een diploma te halen voor allerlei opleidingen die te maken hebben met kantoorwerkzaamheden en boekhouding. Omdat er maar eens per week les is, zijn deze opleidingen van Fabius opleidingen goed te volgen naast het huishouden, zorgen voor de kinderen of een parttime baan. Je hebt drie uur per week les en kunt al binnen 8 weken een diploma halen. De langste opleidingen van Fabius opleidingen duren 45 weken. Je vindt alle opleidingen op deze website.

Lesuren en leslocaties

De lessen bij Fabius opleidingen zijn dus eens per week. Je kunt met een re-integratietraject ook kiezen om twee lessen per week te volgen. Dit is dan wel meer werklast. Er wordt naast lessen volgen ook verwacht dat je huiswerk maakt. De lessen bij Fabius opleidingen kun je volgen in de ochtend van 9 tot 12 uur of in de avond van 7 tot 10 uur. Er zijn meer dan 50 locaties van Fabius opleidingen die zowel ochtend- als avondlessen aanbieden. Je vindt op de website alle leslocaties. 

Fabius opleidingen

Duur van de opleidingen

De kortste trajecten duren 8 of 10 weken. Dit zijn bijvoorbeeld basiskennis calculatie of basiskennis boekhouden. Met deze trainingen kun je het praktijkdiploma boekhouden weer behalen bij Fabius opleidingen. Veel opleidingen bij Fabius bestaan uit een deel administratief medewerker en een deel vervolgopleiding. Deze totale opleidingen duren dan 40 of 45 weken en leveren je twee diploma’s op. Je hebt voor Fabius opleidingen geen vooropleiding nodig. Kijk op de website om te zien of er een opleiding voor jou bij zit. 

Similar Posts