Veiligheid

VCA vol boek voor zelfstudie in veiligheid

VCA vol boek

Met een VCA-VOL certificaat kun je als leidinggevende aantonen dat je in staat bent om te gaan met veiligheidsrisico’s en kwesties van gezondheid op de werkvloer. Het gaat hierbij niet enkel om je eigen veiligheid en gezondheid, maar ook om die van de mensen aan wie je leiding geeft. Met zo’n VCA-VOL certificaat heb je een bewijs van bewust handelen in een werkomgeving waar risico’s zijn. Bijvoorbeeld in de bouw. Je behaalt zo’n certificaat door een examen te doen. Voordat je examen doet, is het verstandig om een VCA vol training te volgen, bijvoorbeeld via deze organisatie.

Veiligheid en gezondheid in je leidinggevende functie

Je kunt klassikaal een training volgen op geselecteerde locaties of een e-learning traject volgen, maar er is ook een VCA vol boek. In dit boek komt alles aan bod wat je moet weten om het VCA vol examen te kunnen halen. Met het VCA vol boek bepaal je zelf wanneer je tijd besteed aan je training en kun je leren in je eigen tempo. Je bent met een VCA vol boek niet afhankelijk van andere mensen in je groep of van je internetverbinding. Veel mensen vinden het bovendien nog altijd fijner om uit een boek te lezen dan van een scherm. 

VCA vol boek

Boek en examen

Het VCA vol boek is dus een prima manier van zelfstudie die je helpt in de voorbereiding op je VCA-VOL examen. Je schaft het boek samen met het examen aan, zodat je jezelf ook motiveert om daadwerkelijk het VCA vol boek te lezen voordat je examen moet doen. Je leert zelfstandig en in je eigen tempo en sluit je VCA-VOL training af met een examen. Wanneer je dit examen haalt, krijg je een VCA-VOL certificaat. Bekijk de optie hier.

Similar Posts