Opleiding

Vooropleiding theater Amsterdam erg leuke opleiding

Acteren , dat is het gene waar ik al jaren lang van hou. Zo vind ik het erg leuk om deel te nemen aan een theater show. Net zoals vroeger. Toen deed ik altijd al mee aan de voorstellingen op school. Toen ik naar de middelbare school ging, miste ik het toch een beetje. We hadden maar een jaarlijkse voorstelling op de middelbare school. Nu ik de middelbare school heb afgerond, ben ik opzoek gegaan naar een vervolg opleiding. Ik wil graag iets gaan doen met toneel.

Gezocht naar een vervolg opleiding

Afgelopen week heb ik gezocht naar een leuke vervolg opleiding. Ik wilde graag een opleiding die iets te maken had met theater/toneel. De speurtocht naar deze opleiding was niet al te makkelijk. Zo heb ik lang op het internet moeten zoeken. Uiteindelijk vond ik er dan toch echt een; vooropleiding theater Amsterdam. Ik las wat informatie op de site van vooropleiding theater Amsterdam. De informatie op de site van vooropleiding theater trok me heel erg aan. Ik wil namelijk graag verder in de theater/toneel wereld. Ik heb me namelijk ook gelijk ingeschreven toen ik op de website was. Nu alleen nog wachten op een response!

Similar Posts