Lifestyle

Sauna korting

Sauna korting

Ik ben een groot fan van sauna korting. Gelukkig kun je hier vaak gebruik van maken. Want een dagje sauna kost stiekem toch wel veel geld. Ik vind het dan ook altijd een sport om naar de sauna te gaan en dan korting te krijgen. Gelukkig kan je voor Thermen Nijmegen regelmatig korting krijgen. Dit is dan ook de sauna waar ik regelmatig naar toe ga.

Voordelig

Sauna korting Thermen Nijmegen

Als je naar de sauna gaat, dan eet je daar vaak ook iets en je drinkt wat drankjes. Dit alles bij elkaar kost wel veel geld. Als je dan met korting naar de sauna kan, dan bespaar je op die manier wel weer wat geld en zo worden de dagjes naar de sauna toch betaalbaar. Op deze manier kan je wat vaker een dagje gaan relaxen.

Dagje relaxen

Ik heb een druk leven met kleine kinderen en een, bijna, fulltime baan. Daarnaast moet ik ook mijn huis en tuin nog bijhouden. Het is dus erg druk bij ons thuis. Wij moeten echt af en toe tijd voor elkaar vrij maken, omdat mijn man en ik anders wellicht langs elkaar heen gaan leven. Een dagje relaxen bij een sauna is dus van harte welkom. Als het lukt, proberen wij een keer per twee maanden naar de sauna te gaan.

Ontspannen

Dit kan alleen als wij oppas voor de kinderen hebben. Als wij oppas hebben, dan proberen wij dit altijd voor een hele dag te regelen, zodat wij de hele dag kunnen gaan genieten van elkaar en de sauna. Tijdens deze dag nemen wij ook echt de tijd om samen te kletsen, bijvoorbeeld in het voetenbad of het restaurant. Maar ook de stilte sauna’s zijn echt heerlijk. Thuis is er namelijk nooit stilte door de kleine kinderen die wij hebben. Dus even ontspannen met ook nog eens sauna korting is dan heel erg welkom.

Similar Posts