Lifestyle

Wat zijn helderzienden paragnosten?

helderzienden paragnosten

Veel mensen geloven er niet in, maar velen toch ook wel. Een paragnost, ook wel een helderziende genoemd. Helderziende paragnosten hebben een speciale gaven en proberen hiermee mensen te helpen. Veel mensen geloven er niet in en denken dat het gewoon mensen zijn die liegen, maar toch zijn er genoeg mensen die naar deze mensen heen gaan en er in geloven. Als je het interessant vind, maar je vind het een beetje spannend kan je ook altijd een consult aanvragen en alles rustig bespreken. Maar wat doet zo’n paragnost eigenlijk tijdens een afspraak?

Tijdens een consult

Helderzienden paragnosten nemen via zintuiglijke waarnemingen dingen op in hun gedachte. Tijdens deze zintuiglijke waarnemingen zien en voelen ze bepaalde dingen.  Bepaalde waarnemingen over mensen, overledenen of situaties van mensen. Dit zijn mensen waar die mensen niks over weten, en dus ook onbekende situaties zijn.  

Door Middel van hun paranormale gaven proberen ze dus mensen verder te helpen met bepaalde problemen. Deze mensen kunnen tijdens een consult aangeven wat er met je aan de hand is of hoe je een bepaalde situatie het beste aan kan pakken. Voor sommige mensen is zo’n afspraak best eng, omdat je erg geconfronteerd kan worden met bepaalde dingen die ze te weten kunnen komen.

Similar Posts