Zorg

De bhv cursus utrecht voor veiligheid op de werkvloer

bhv cursus utrecht

Hoogstwaarschijnlijk heb jij hier al eens van gehoord, maar de bhv cursus utrecht is gericht op de veiligheid op de werkvloer. Wanneer jij medewerkers in dienst hebt ben je volgens de arbowet verplicht om een aantal bhv’ers binnen het bedrijf te hebben. Het aantal hiervan is afhankelijk van de bedrijfsgrootte. We leggen in het kort uit waarom jouw bedrijf gecertificeerde bhv’ers nodig heeft en waarom jij hier prioriteit bij moet leggen. 

bhv cursus utrecht

Ongewenste situaties en de bhv training 

De bhv cursus utrecht zorgt ervoor dat er bij ongewenste situaties rondom medische zorg altijd medewerkers zijn die weten wat ze moeten doen. De afkorting “bhv” staat dan ook voor bedrijfshulpverlening. In het geval van nood, denk bijvoorbeeld aan een hartstilstand op de werkvloer, ongeluk met machines, of verzorging na brand, kunnen deze bhv’ers eerste hulp verlenen wat van groot belang is. Omdat deze eerste hulp het letsel aanzienlijk kan beperken is het tegenwoordig verplicht om bhv’ers te hebben bij ieder bedrijf met medewerkers. Om deze reden zijn er genoeg mogelijkheden om werknemers deze training  9aan te bieden, zowel online als fysiek. 

Ben jij nog opzoek naar een geschikte bhv cursus bij jou in de buurt? Ga online op zoek naar de mogelijkheden en aarzel niet.

Similar Posts